Onze sponsors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

School voor leiderschap – Leid Leef geniet

Als School voor Leiderschap helpen wij jou transformeren tot een zelfverzekerde leider.
Met meer dan 20+ jaar ervaring is de School voor Leiderschap jouw beste keuze op het gebied van leiderschapscoaching. 

 

https://schoolvoorleiderschap.com/

 

O.N.S. Consulting – Linter

Heerlijk brood en zo véél meer.

Brood, pistolets en een prachtig aanbod aan patisserie wordt dagelijks in de eigen grote ambachtelijke bakkerij vervaardigd.Door het grote aanbod blijft er al wel eens iets over in de winkels.
Maar net omdat de kwaliteit zo hoog ligt vinden we dat we het heerlijk brood, pistolets of patisserie niet zomaar kunnen weggooien.
Daarom werken we aan een formule waarbij we kansarme gezinnen kunnen helpen met wat na sluitingstijd nog in onze toonbanken ligt.

 

https://hetbrood.be/

Brouwerij Corsendonk – Turnhout

Reeds bij de stichting in 1395, was aan de priorij van Corsendonk een vrij belangrijke brouwerij en mouterij verbonden.
Op bevel van Keizer Jozef II van Oostenrijk en ook ten gevolge van de Franse revolutie, werd in 1784 het klooster en de brouwerij gesloten.

Pas vanaf 1906 werd de Oud-Turnhoutse brouwtraditie verdergezet door Antonius Keersmaekers en in zijn brouwerij werd het beroemde Patersbier gebrouwen.

Sinds 1982 kreeg het Corsendonk bier terug een grote faam. Vanaf dan worden de Corsendonk bieren gebrouwen in een ambachtelijke brouwerij in de Belgische Ardennen en door de Trappisten erkend als abdijbier.

Vandaag de dag is Corsendonk bier gekend in binnen en buitenland. De export vertegenwoordigd 40% van het totale verkoopsvolume. Landen zoals U.S.A., China, Italië, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland, Japan, Brazilië, Zwitserland en Nieuw-Zeeland zijn grote importeurs van Corsendonk geworden.

 

https://www.corsendonk.com/nl

 

 

Sweet Cake House

Voor verjaardag, huwelijk, communie, lentefeest, babyborrel, doop of welke gelegenheid ook:
exclusieve suikertaarten, slagroomtaarten, fruittaarten, bavarois, cupcakes, feestgebak, eigen ontwerpen, …

 

http://www.sweetcakehouse.be/

SW Tuinen

Uw specialist in tuinonderhoud, 

tuinaanleg, plaatsen van afsluiting, 

vellen van bomen en zoveel meer!

Neem contact met ons op:

0470/636.955

Dranken Dos Templarios Belgium

DRANKEN “DOS TEMPLARIOS” BELGIUM is een jong bedrijf, gelegen in Zoutleeuw dat voortvloeide uit een passie voor de Tempeliers en hun nalatenschap in Europa.

  Bij DRANKEN DOS TEMPLARIOS gaan ze op zoek naar verborgen parels.
Zo kan je bij DRANKEN DOS TEMPLARIOS de wijnen van het Portugess wijnhuis “HERDADE DOS TEMPLÁRIOS” terugvinden. Toen zij het ontdekten, werd het snel duidelijk dat deze “Château” hun hart ging stelen.
Onze Sergeant, Broeder Andy Godts, sloeg de handen in elkaar met dit wijnhuis en kreeg exclusiviteit als verdeler voor België. Het is dan ook met enige trots en fierheid dat wij u kunnen meedelen dat de wijnen van “HERDADE DOS TEMPLÁRIOS” exclusief te verkrijgen zijn via onze webshop. Bij de aankoop van elke fles steunt u eveneens de werking van O.T.A.C vzw
Ondertussen is het gamma van DRANKEN DOS TEMPLARIOS reeds uitgebreid met Champagne (exclusief gebotteld voor O.T.A.C vzw) uit Frankrijk, Cava uit Tjechië, …

 

Neem zeker een kijkje op de website van DRANKEN DOS TEMPLARIOS en blijf zo op de hoogte van hun promo’s: https://www.dostemplariosbelgium.be/

Bent u actief in de horeca of heeft u een winkel en wil u het assortiment van DRANKEN DOS TEMPLARIOS in uw zaak op te nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dranken Dos Templarios – Andy Godts – 0495/21.63.83