Onze sponsors

School voor leiderschap – Leid Leef geniet

Als School voor Leiderschap helpen wij jou transformeren tot een zelfverzekerde leider.
Met meer dan 20+ jaar ervaring is de School voor Leiderschap jouw beste keuze op het gebied van leiderschapscoaching. 

 

https://schoolvoorleiderschap.com/

 

Kabergs Bouwmaterialen

Bouwen is een kwestie van vertrouwen, zeker wat betreft de materialen. Het is geen overbodige luxe om bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze beroep te kunnen doen op een professionele partner. Door onze ervaring van meer dan 40 jaar zijn wij de ideale onderneming om je bij te staan bij jouw verbouwingswerken, gaande van de fundamenten tot en met de dakisolatie van je constructie. Kabergs Bouwmaterialen staat voor een optimale service en hoogstaande kwaliteit aan zeer concurrentiele prijzen!

 

https://www.kabergs.be/

N2 buitenleven staat voor vakmanschap en vooral een persoonlijke aanpak

Samen met ons team creëren wij zowel een passende look voor uw bestaande woning of nieuwbouw als uw favoriete plek op uw terras of in uw tuin.

 

https://n2buitenleven.be/

O.N.S. Consulting – Linter

Tiense Suiker

Ontstaan in 1836 maar springlevend en met het oog gericht op de toekomst.

 

https://www.tiensesuiker.com/

Heerlijk brood en zo véél meer.

Brood, pistolets en een prachtig aanbod aan patisserie wordt dagelijks in de eigen grote ambachtelijke bakkerij vervaardigd.Door het grote aanbod blijft er al wel eens iets over in de winkels.
Maar net omdat de kwaliteit zo hoog ligt vinden we dat we het heerlijk brood, pistolets of patisserie niet zomaar kunnen weggooien.
Daarom werken we aan een formule waarbij we kansarme gezinnen kunnen helpen met wat na sluitingstijd nog in onze toonbanken ligt.

 

https://hetbrood.be/

Brouwerij Corsendonk – Turnhout

Reeds bij de stichting in 1395, was aan de priorij van Corsendonk een vrij belangrijke brouwerij en mouterij verbonden.
Op bevel van Keizer Jozef II van Oostenrijk en ook ten gevolge van de Franse revolutie, werd in 1784 het klooster en de brouwerij gesloten.

Pas vanaf 1906 werd de Oud-Turnhoutse brouwtraditie verdergezet door Antonius Keersmaekers en in zijn brouwerij werd het beroemde Patersbier gebrouwen.

Sinds 1982 kreeg het Corsendonk bier terug een grote faam. Vanaf dan worden de Corsendonk bieren gebrouwen in een ambachtelijke brouwerij in de Belgische Ardennen en door de Trappisten erkend als abdijbier.

Vandaag de dag is Corsendonk bier gekend in binnen en buitenland. De export vertegenwoordigd 40% van het totale verkoopsvolume. Landen zoals U.S.A., China, Italië, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland, Japan, Brazilië, Zwitserland en Nieuw-Zeeland zijn grote importeurs van Corsendonk geworden.

 

https://www.corsendonk.com/nl

 

 

Garage GOVA – Zoutleeuw

Garage GOVA is 52 jaar geleden opgestart door Willy Govaerts. Hij was toen één van de weinige geschoolde monteurs, hij was dan ook een échte vakman. Later werd die trend doorgezet naar zijn zonen Ben & Rik. Ben heeft als opleiding carrosserie en automechanica A2, Rik elektronica A2 en bachelor automechanica en officieel erkend als technisch expert.

 

https://www.garage-gova.be/

Sweet Cake House

Voor verjaardag, huwelijk, communie, lentefeest, babyborrel, doop of welke gelegenheid ook:
exclusieve suikertaarten, slagroomtaarten, fruittaarten, bavarois, cupcakes, feestgebak, eigen ontwerpen, …

 

http://www.sweetcakehouse.be/

Groep Celis – Sint-Truiden / Hasselt

Celis Groep is meer dan een Volvo garage!

Korte geschiedenis: Celis is al 85 jaar een vaste waarde in Limburg en daarbuiten voor het verkopen van Volvo.

Het begon allemaal in 1936 in Sint Truiden met vrachtwagens om snel gevolgd te worden met de Volvo wagens en dit zowel in Sint Truiden als in Hasselt. 

In 2019 verhuisde de garage in Hasselt naar de Hendrik Van Veldekesingel in een volledig vernieuwde en aangepaste garage volgens de laatste normen van Volvo.

Tegelijkertijd werd de vestiging in Sint Truiden ook volledig vernieuwd volgens dezelfde normen.

 

 

https://www.celisgroep.be/

Dranken Dos Templarios Belgium

DRANKEN “DOS TEMPLARIOS” BELGIUM is een jong bedrijf, gelegen in Zoutleeuw dat voortvloeide uit een passie voor de Tempeliers en hun nalatenschap in Europa.

  Bij DRANKEN DOS TEMPLARIOS gaan ze op zoek naar verborgen parels.
Zo kan je bij DRANKEN DOS TEMPLARIOS de wijnen van het Portugess wijnhuis “HERDADE DOS TEMPLÁRIOS” terugvinden. Toen zij het ontdekten, werd het snel duidelijk dat deze “Château” hun hart ging stelen.
Onze Sergeant, Broeder Andy Godts, sloeg de handen in elkaar met dit wijnhuis en kreeg exclusiviteit als verdeler voor België. Het is dan ook met enige trots en fierheid dat wij u kunnen meedelen dat de wijnen van “HERDADE DOS TEMPLÁRIOS” exclusief te verkrijgen zijn via onze webshop. Bij de aankoop van elke fles steunt u eveneens de werking van O.T.A.C vzw
Ondertussen is het gamma van DRANKEN DOS TEMPLARIOS reeds uitgebreid met Champagne (exclusief gebotteld voor O.T.A.C vzw) uit Frankrijk, Cava uit Tjechië, …

 

Neem zeker een kijkje op de website van DRANKEN DOS TEMPLARIOS en blijf zo op de hoogte van hun promo’s: https://www.dostemplariosbelgium.be/

Bent u actief in de horeca of heeft u een winkel en wil u het assortiment van DRANKEN DOS TEMPLARIOS in uw zaak op te nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dranken Dos Templarios – Andy Godts – 0495/21.63.83