Nieuws

O.T.A.C.’s Grote vlooien en vintage markt – 19/05/2024

Maxi Zoo Sint-Truiden – 16/12/2023

Promotie voor de dierenvoedselbank.

https://www.maxizoo.be/nl/stores/maxi-zoo-sint-truiden/

Vlooienmarkt – 28/05/2023

Bloemenhulde – 16/04/2023

Maria Magdalena viering – 24/07/2022

Donatie Maxi Zoo – 07/05/2022 en 08/06/2022

Bedankt Maxi Zoo Sint-Truiden voor de donatie van zoveel lekkers voor de diertjes !!

Grote Vlooien en Vintage Markt – 05/06/2022

Riddertjes in nood

TEMPELIERS ORDE O.T.A.C. vzw EN EEN GROEP SPONTANE VRIJWILLIGERS SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR VOOR “RIDDERTJES IN NOOD”, VAN BASISSCHOOL DE BRON TE BUDINGEN.

Toen in december 2020 de oproep kwam van een lid uit het Oudercomité, van basisschool De Bron, om samen de handen in elkaar te slaan voor de ‘Riddertjes in nood’, hoefde O.T.A.C. vzw geen seconde te twijfelen.

Op zaterdag 6 en zondag 7 februari vond de ‘WAFEL EN PANNENKOEKEN DRIVE-IN’ op de parking van de Bron plaats.
Je kon er genieten van overheerlijke, ambachtelijke wafels van “Crema del Crème” of artisanale pannenkoeken van “bakkerij De Linde”.
Om dit alles te realiseren, kreeg O.T.A.C. vzw de hulp van enkele spontane vrijwilligers die massaal gingen pamfletten bussen, ook samen met ons op zoek gingen naar financiële steun onder de lokale handelaars, en tevens zij aan zij dit weekend de kou te trotseren !
O.T.A.C. vzw wil dan ook van harte Marijke Fosse, Johnny Crema Del Creme, Nico Fosse, Lode Everaerts en Bram Van Herck bedanken voor hun gedegen inzet.
Super dank aan iedereen die dit weekend langskwam om een wafel of pannenkoekje af te halen, of ons gewoon uit sympathie steunden.
Tevens een dankwoord aan onze partners en sponsors, want zonder hen kon O.T.A.C. vzw dit niet waarmaken.
Wij danken van harte: Balerdon Chocolatier, Brouwerij Corsendonk, Diest-Pack, Dranken Dos Templarios, Kado&Zo, N2 buitenleven, PiPo, Bouwmaterialen Kabergs, VSM MarNic, ONS Consulting VOF, Bell Imo, Maxi Heating, Tiense Suikerraffinardij, ERL Leys, Bekatrac, TM Algemene Bouwonderneming, Spar Budingen, Marvellous Bulls, Lode Everaerts (Gemeenteraadslid N-VA), Raf Lambeets (Gemeenteraadslid CD&V), boomkwekerij Gerry Vanthienen, Kerozo, Outdoor Technics BV en Makitrans.
Graag willen wij bakkerij De Linde hartelijk bedanken voor de overheerlijke pannenkoeken.

Als extra willen wij Johnny van Crema del Crème in de kijker plaatsen want hij heeft heel het weekend deze wafels vrijwillig gebakken, en als crème op de wafel kunnen we meedelen dat Johnny zelfs nog een flinke duit in het zakje bracht, want hij deed het GRATIS !
Ondanks de opgelegde Corona-maatregelen werd het een succes, de hele organisatie verliep vlekkeloos en volgens de voorschriften.
Het totaal opgehaalde bedrag van €2.146, zal afgerond worden door O.T.A.C. vzw naar €2.250 t.v.v. de basisschool “de Bron”!!

O.T.A.C vzw gaat verder op de door haar ingeslagen ondersteuningsrichting door het organiseren van een paasactie “Tempeliers paasei in Sjokelat”, in nauwe samenwerking met onze geprivilegieerde partners BALERDON CHOCOLATIER en KADO&ZO t.v.v. de scholengemeenschap in Zoutleeuw (GVBS St. Leonardus, De Oogappel en De kleine Picasso) en Samana Diest.
Eind april organiseren wij een “Tempeliers Brunch” in samenwerking met All Incloes, waar de brunchboxen aldaar kunnen afgehaald worden of op specifieke vraag geleverd aan huis.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210209_93780911

1 ste middeleeuws banket – 18/09/2021

Tempeliers brunch – 25/04/2021

TEMPELIERS PAASEI IN SJOKELAT

O.T.A.C. vzw wil van het belangrijkste Christelijke feest iets bijzonders maken dit jaar, door samen met onze partner BALERDON, vertegenwoordigd door KADO & ZO deze paasactie op te starten.
Per verkocht paasei schenkt O.T.A.C. vzw € 5 aan de scholengemeenschap Zoutleeuw, Samana Diest en KLJ Groot-Orsmaal. 

Het TEMPELIERS PAASEI IN SJOKELAT is ambachtelijk en met veel passie gemaakt om extra sabelkracht te geven aan de jeugd en minderbedeelden!

U kan kiezen uit een paasei 450gr en 1kg in 3 variëteiten: Wit – Melk – Fondant. 
450gr: €20 – 1kg: €35

Gelieve bij uw bestelling door te geven welk paasei én variëteit u wenst. U kan ook kiezen aan wie u uw €5 steunt geeft. Vergeet dan zeker niet de juiste mededeling te vermelden bij uw overschrijving.

Betaling uitsluitend op de rekening van O.T.A.C. vzw: BE32 0689 3876 3502 met vermelding uw steun keuze: PAZL01 (GVBS St. Leonardus) – PAZL02 (De Oogappel) – PAZL03 (De kleine Picasso) – PARDIE (Samana Diest) – KLJ (KLJ Orsmaal) + NAAM.

AFHALEN OP ZATERDAG 3 APRIL 2021 BIJ KADO & ZO – STEENWEG 47 – 3440 ZOUTLEEUW TUSSEN 9U EN 13U